Kritik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lotéria na doklady reg. pokladne.


Vraj sa pripravuje lotéria na bločky z registračných pokladni. Zaujímavá myšlienka Len aby priniesla aj požadovaný efekt. Vo svete to nie je nič nové a aj v X krajinách funguje No tu na Slovensku sme pred nedávnom zaviedli tzv. fišklizáciu a nikto nevie povedať, čo to donieslo aj keď očakávania mal pred zavedením každý veľké. Lotéria  musí byť správne nastavená a z histórie sa musia vytiahnuť sektory v ktorých sú úniky. Určite by som to nezavadzal všade. V prvom rade je sektor služieb. V ktorom pneuservise vám vydaju doklad iba ak sa pomýli. No a celkovo sektor služieb cez kaderníčky, reštávracie, upratovacie služby atď. tam je v prvom rade problém. No a výhra musí byť tiež veľká aby si zákazníci začali žiadať doklad. No ako výhru by som dal každý týždeň minimálne auto.  Nastavenie musí byť také aby z toho mal každý osoh a nie len jedna strana.     

 

 

 

    


 


politika | stály odkaz

Komentáre

  1. loteria ?
    v prvom rade treba klepnut po prstoch firmam ,ktore beru ludi za minimalnu mzdu a ostatne (nezdanene-cierne)peniaze dostanu na ruku v obalke ... toto uz nie su uniky ?? nie sa len slepo hrnut zas za niecim ,ze blocky... co je vacsi unik ?? - to ze Vam nedaju blok v pneuservise za sluzbu cca 15€ alebo ze Vam zamestnavatel prizna 360€ na paske a dalsich 300€ da na ruku ?? nielenze nas okradaju firmy ale este aj samy seba oberame a kazdy nech si domysli asi o co.
    ked sa uz ma menit system tak bez ohladu na aky sektor , treba to vsetko robit dokladne bezrozdielu .. a potom mozme pocitat peniaze a rozdavat auta ako tu spomina autor ...
    publikované: 19.05.2013 13:15:08 | autor: www.praceskovmi.sk (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014