Kritik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

SLOVENSKO 08

SLOVENSKO 08

       Plánoval som to už dlhšie len mi akosi chýbala odvaha. Až toho roku som sa rozhodol isť tak okolo Slovenska pomalí nie presnou trasou čo ako príde do cesty s oveľa lepšou výbavou ako pred tromi rokmi v Krakowe. V Košiciach som sa mal rozhodnúť kadiaľ pôjdem a dal som sa okolo Slovenska.

        Prvého augusta som vyrazil zo Sniny okolo deviatej doobeda z nie presním cieľom pôvodne som mal namierene do Čiech na Šumavu teda vlakom z Košíc do Prahy a odtiaľ bikom. V Košiciach som bol okolo šiestej večer a pokiaľ som sa nasmeroval na Spisku novú Väs tak som vypil dva piva a obišiel fakt bombovým dopravným značením cele mesto až som sa dostal na správnu cestu cez Jahodnú. Kopce sú vždy problém koľko sa pri nich nanadavám, ale cesta je daná a veľmi nerád sa vzdávam tak som aj ten zvládol. Po stúpaní býva väčšinou krásny zjazd ktorý ma vyniesol na priehradu Ružin kde som si našiel miesto na bivak a prespal. Pred spaním samozrejme niejake pivko aby sa dobre spalo a stretol som cyklistickú skupinku organizovanú krajanom zo SV ktorý býva v BA. Na pivo nebol ale boli tam  zo skupinky cyklistov cyklo Rudo a Peťo. Ten cyklo Rudo tak o ňom sa tvrdí že prejde ročné 28 000 km na bicykli. Procha sme popili tak rudo mal spotrebu kazdych 15 min jedno pivo.

 

 


cyklistika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014